Presentació del llibre "Meditació Zen. L'art de simplement ser" de Lluís Nansen Salas

Dissabte 1 d'abril de 2017 a les 19:00h

Dissabte 1 d'abril de 2017 a les 19:00h presentació del llibre de Lluís Nansen Salas "Meditació Zen. L'art de simplement ser", Editorial Viena, Barcelona, 2017, a càrrec del President de la Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes, Pepe Aponte, i del mateix autor. Lloc: Llibreria Alibri, c/ Balmes, 26, Barcelona)

La meditació zen és una pràctica que ens fa connectar amb el nostre ésser interior. El seu mètode ha estat provat i refinat durant segles, i és considerat el camí més directe a la realització, per la seva forta intensitat i per les seves decoracions escasses. Fer zazen és seure amb el sac de pell amb el que hem nascut, i veure la cara que teníem abans de néixer.

A partir dels seus vint-i-cinc anys de pràctica del Zen, el mestre zen Lluís Nansen Salas (Barcelona, 1965) ens explica com iniciar-nos en la meditació asseguda, el zazen. Des d'una base empírica i amb un llenguatge planer i directe, Nansen ens dóna les raons, el com, el què, i el perquè, a través d'històries d'antics mestres del passat, d'explicacions científiques, i d'exemples de la seva experiència actual com a ensenyant.
Qualsevol persona interessada en la meditació, ja sigui principiant o veterà, trobarà en aquest llibre la motivació i l'energia necessàries, per començar, continuar, i aprofundir en la pràctica de la via de la felicitat.