Recomanem

Recomanem

Aquí trobareu novetats sobre llibres, CDs, DVDs, pel·lícules, esdeveniments, etc. Si vols enviar-nos algun suggeriment, escriu-nos a info@ccebudistes.org. Gràcies!


26 de novembre, de 17:00 a 19:00

Resultado de imagen de Dr. Daniel ChevassutProjecció de la conferència que ha donat el Dr. Daniel Chevassut al Col·legi de metges d'Eivissa a l'octubre d'aquest any.

Daniel Chevassut, autor de Curación y Meditación, és fundador de l'única consulta a Europa dedicada a tractar el patiment humà en tots els seus aspectes.

Dissabte 26 de novembre, de 17:00 a 19:00
Hotel Villa Emilia (saló vermell)
Calàbria, 115 (Barcelona) Metro Rocafort.
Entrada lliure
Places limitades.

Inscripció
Associació Anitya <anitya.info@gmail.com>
http://www.anitya.es

del monjo zen Lluís Nansen Salas

 

És a la venda el primer volum de les Ensenyances a Lluçà, del monjo zen Lluís Nansen Salas. Aquest llibre és un recull de les ensenyances donades a Mas Curtius, a Lluçà, i en unes jornades realitzades a Barcelona, que cobreixen el període 2012 - 2013. Els kusen, els ensenyaments donats durant zazen, estan basats principalment en alguns capítols del Shobogenzo, del Mestre Dogen (1200-1250). Una part important del llibre l'ocupen els mondo, preguntes i respostes entre mestre i deixeble. Els mondo són diàlegs sobre com entenem aquesta pràctica mil·lenària avui, des dels nostres condicionants socials i familiars, sobre com apliquem allò que aprenem al dojo i a la sesshin, en el nostre dia a dia. Són una prova que aquesta pràctica està més viva que mai, que no som una minoria residual, sinó l'avantguarda d'un món millor.

Lluís Nansen Salas, Ensenyances a Lluçà I. Dojo Zen Barcelona Kannon, Barcelona, 2016.

Preu: 10 euros (el podeu adquirir al Dojo Zen Barcelona Kannon, Rda. Universitat, 14).